Website Preloader

Recrutare

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Recrutare

Selecția, recrutarea și menținerea sunt principalele operațiuni de încadrare a echipajului.

La Stargate Crewingavem o metodă, în trei pași, de a lua de fiecare dată decizia corectă de recrutare în numele clienților noștri. În primul rând, înțelegem cultura companiei dumneavoastră, ceea ce reprezentați și valorile ce stau la baza operațiunilor de zi cu zi. În al doilea rând, cunoaștem tendințele din industrie și provocările specifice cu care se confruntă afacerea dumneavoastră, iar în cele din urmă, cunoaștem candidații (marinarii, navigatorii care caută un loc de muncă pe mare) care se potrivesc cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Nimeni nu cunoaște piața de desfacere a echipajelor din România la fel de bine ca Stargate. Suntem într-o poziție unică pentru a vă ajuta să atrageți cel mai bun personal pentru flota dumneavoastră, în special ofițeri de nivel mediu și superior, deoarece recrutorii noștri provin din interiorul industriei și combină experiența vastă în recrutare cu cunoștințele aprofundate despre fraternitatea profesională din care recrutează. Toate aplicațiile sunt supuse unui proces de aprobare de screening, interviuri, verificări ale antecedentelor, recomandări de la colegi, selecție și briefing pentru a le aduce în grupul companiei și a le pune în așteptare pentru viitoare oportunități.

Stargate are un sistem inteligent de gestionare a bazelor de date care permite clienților să solicite rapid echipajul familiarizat cu navele, operațiunile, politicile și procedurile lor. Baza noastră de date a echipajului este pe deplin conformă cu GDPR și include doar candidați ale căror calificări profesionale și experiență maritimă au fost verificate cu foștii angajatori, agenții guvernamentale și centre de formare profesională, pentru a asigura autenticitatea. Sistemul nostru centralizat de management al echipajului oferă eficiență, reduceri de costuri și organizare mai rapidă a personalului. Avem un sistem IT bine integrat și securizat pentru toate datele echipajului, ceea ce face posibilă urmărirea înregistrărilor privind siguranța echipajului, identificarea la timp a nevoilor de instruire a echipajului și luarea deciziilor în cunoștință de cauză atunci când selectăm candidații potriviți pentru un post disponibil.

Stargate a construit o grilă elaborată de evaluare a performanței și a competențelor, pentru a ajuta la potrivirea abilităților navigatorilor cu cerințele companiei. Evaluările se bazează pe feedback-ul angajatorului și pe propria noastră evaluare bazată pe competența personalului, performanța la locul de muncă, certificări, experiență, înregistrarea serviciilor, atitudine și reputație. Evaluările individuale ale echipajului sunt actualizate în mod regulat pentru a ne asigura că membrii echipajului nostri sunt pregătiți să plece la serviciu cu mult timp înainte de selecția efectivă. Toți membrii echipajului sunt certificați conform cerințelor IMO, STCW și ale altor agenții de reglementare.

Deoarece elementul uman este atât de esențial pentru economia de transport maritim de astăzi, Stargate depune eforturi considerabile pentru a se asigura că aducem cei mai buni oameni clienților noștri și că acești clienți sunt mulțumiți de persoanele ce le operează navele. Rămânem parteneri de încredere și profitabil pentru toți clienții noștri, dar și agenția preferată în alegerile dumneavoastră pe una dintre cele mai mari piețe de desfacere cu echipaj din Europa.

MLC 2006 Undertaking: Remunerarea corespunzătoare pentru munca prestată ar trebui să se aplice tuturor navigatorilor angajați pe aceeași navă, fără discriminare bazată pe rasă, culoare, sex, religie, opinii politice, origine națională sau origine socială.

Website Preloader