Website Preloader

Aplicaţii

Stargate Crewing

Descarcă Aplicaţia în format PDF
Descarcă Aplicaţia în format MS Word
Descarcă Aplicaţia în format Open Office

      Stargate Crewing Stargate Crewing are un portofoliu mare de clienți și caută în mod constant noi ofițeri care doresc să-și construiască o carieră de succes pe mare cu o companie de renume. Pe lângă faptul că au un istoric curat și entuziasm pentru munca grea, solicitanții trebuie să fie profesioniști desăvârșiți cu integritate de necompromis, dedicare totală pentru siguranța maritimă și sensibilitate față de ecosistemul marin. Evident, asta înseamnă că noi căutăm candidați cu valoare profesională netă mare, oameni care ies în evidență din mulțime și sunt recunoscuți de colegii lor ca excepționali. Oamenii noștri sunt adevărați artiști și suntem mândri de fiecare dintre ei. Noii solicitanți interesați să se alăture grupului de echipaj Stargate vor lucra și vor concura cu navigatori de foarte mare calibru pentru a-și face un renume.

Ne angajăm să creștem grupul de echipaj și să aducem noi membri cu un nivel înalt de competență. Realizăm acest lucru printr-un program de învățare pe tot parcursul vieții, dar căutăm și ofițeri care investesc în viitorul lor prin perfecționare constantă și dezvoltare personală. Experiența noastră în sectorul personalului face posibilă evaluarea nevoilor imediate și viitoare ale pieței și crearea de soluții bazate pe baza de competențe a oamenilor noștri. Stargate nu numai că oferă suport pentru plasarea unui loc de muncă echipajului nostru, ci și formare internă pentru a ajuta navigatorii noștri să-și atingă obiectivele de carieră. Dacă acest lucru vă interesează, suntem deschiși 24/7 pentru a vă ajuta să vă găsiți flota. 

Notă:

  • Aplicațiile sunt luate în considerare numai dacă toate câmpurile aplicabile sunt completate. Înainte de trimiterea unei cereri, este responsabilitatea candidatului să se asigure că informațiile furnizate de acesta sunt adevărate, exacte și complete. Informațiile furnizate, incorecte sau falsificate, atrag respingerea totală a unui solicitant, fără excepție.
  • Solicitanții trebuie să furnizeze o adresă de e-mail validă și numere de telefon de contact pentru comunicări viitoare. Păstrați atașamentele la minimum și vă rugăm să nu trimiteți copii scanate ale certificatelor sau documentelor decât dacă le solicităm în mod expres.
  • Primim un număr mare de cereri în fiecare zi. Deși am dori să răspundem la fiecare dintre ele, este imposibil din punct de vedere fizic. De obicei, vă vom contacta în termen de 2-3 zile dacă aplicați în vederea unui loc de muncă disponibil sau în 2-3 săptămâni dacă trimiteți CV-ul pentru evidențele noastre. Ocazional, poate dura mai mult de atât. Într-un astfel de eveniment, puteți contacta departamentul nostru de Relații (informațiile de mai jos) prin telefon și puteți stabili o întâlnire pentru a discuta despre candidatura dumneavoastră.
  • Nu garantăm angajarea fiecărui solicitant. Dar vă vom ține în baza noastră și vă vom potrivi CV-ul cu noi locuri de muncă și vă vom contacta. Îi sfătuim pe toți solicitanții să păstreze legătura cu Departamentul nostru de echipaj și să își actualizeze CV-ul pe măsură ce sunt disponibile informații noi.
  • Ca o chestiune de politică, facem publicitate pentru noi locuri de muncă pe toate panourile electronice de angajare majore din România, dar, de asemenea, susținem să verificați din nou informațiile de pe site-ul nostru pentru a vă asigura că aveți informațiile corecte. În plus, solicitanții sunt obligați să se pună la dispoziție pentru interviu în scurt timp la biroul nostru după ce au depus cererea.
  • Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți cererea în format electronic, prin e-mail sau fax, folosind formatul dat în Formularele noastre de aplicare (vezi mai sus). Înainte de a trimite cererea, asigurați-vă că ați citit termenii și condițiile și că sunteți pe deplin de acord cu acesta. Presupunem că fiecare aplicație care vă este adresată vine cu o aprobare a termenilor clauzei de declinare a răspunderii.
Website Preloader