Website Preloader

Instructaj

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Instructaj

Abilitatea echipajului este puntea dintre capacitatea unei companii de a-și atinge obiectivele de afaceri și cerințele de reglementare ale industriei maritime.

Transportul maritim este cel mai sigur mod de transport cunoscut de om, dar este important să fie menținut sigur și viabil în fața noilor provocări, cum ar fi schimbările climatice și incertitudinea economică. Chiar dacă numărul accidentelor a scăzut semnificativ în ultimii 50 ani, acesta nu a fost eliminat în totalitate. Industria maritimă este încă departe de atingerea obiectivului de zero vătămări, zero poluare și zero pierderi de vieți și bunuri.

La Stargate Crewing, ne străduim în mod constant să îmbunătățim scorul de calificare al navigatorilor noștri, deoarece înțelegem cum veneratul Certificat de competență nu este o garanție a siguranței totale la bord și lipsei unui accident. Chiar dacă standardele globale de calificare a navigatorilor rămân un efort admirabil și consistent, standardele de pregătire diferă de la o țară la alta. Există lacune semnificative în standarde de la o piață la alta și chiar de la o instituție la alta din cadrul aceleiasi piețe.

Clienții noștri pun accent la fel de mult pe competența profesională practică și abilitățile practice, precum și pe certificare și formare. Armatorii și managerii de nave caută abilități practice la locul de muncă, și nu doar cunoștințe și competență. În timp ce institutele de educație și formare maritimă pot oferi cunoștințe în materie, acestea nu pot beneficia de experiență de lucru practică. Industria caută competențe care să combine cunoștințele, abilitățile și atitudinea potrivită. Din fericire pentru noi, facilitățile maritime de educație și formare din România sunt finanțate în totalitate de stat, iar la toate instituțiile noastre avem o facultate excelentă și echipamente de ultimă generație.

Stargate are o infrastructură de formare puternică și bine echipată chiar în sediul biroului nostru, unde putem găzdui cu ușurință până la 25 persoane pentru cursuri de formare de scurtă durată, adaptate nevoilor companiei. De asemenea, putem conecta un program de instruire prin satelit și să gestionăm o sală de clasă îndrumată de la distanță, la sediul biroului nostru, în timp ce armatorul poate avea formatorii săi în una sau mai multe locații îndepărtate, realizând transmisiunea printr-un canal prin satelit. Avem, de asemenea, unii dintre cei mai calificați membri seniori ai facultății din colegiile maritime locale în personalul nostru, care ne asistă în mod regulat cu organizarea de cursuri de formare pe termen scurt în numele clienților noștri.

Angajamentul nostru față de siguranța navei și performanța la bord rămâne la fel de ferm ca întotdeauna și, posibil, singurul mod prin care putem asigura o aprovizionare constantă cu echipaj bine pregătit, educat și certificat pentru clienții noștri. Evaluarea regulată și învățarea continuă garantează în continuare că echipajul nostru rămâne la curent cu cele mai recente standarde internaționale, făcându-i mai competitivi în industrie. De asemenea, va menține clienții mulțumiți și loiali.

 

Website Preloader