Website Preloader

Cadeţi

Stargate Crewing

    Stargate Crewing derulează un program unic de plasare în diferite sectoare marine pentru absolvenții de facultate maritimă din România. În fiecare an ne convingem clienții să pună la dispoziție un anumit număr de posturi de cadet pe navele lor exclusiv candidaților meritori și excepționali din România, în vederea includerii, eventual, în corpul de navigatori al companiei. De-a lungul anilor, Stargate a sprijinit sute (poate chiar mii) de navigatori aspiranți să intre într-o profesie extrem de interesantă și plină de satisfacții, să urce treptat pe scară și să devină profesioniști excepționali și lideri ai industriei. Având accent pe profesionalism și angajamentul nostru de a construi și menține un eșantion de talente de ofițeri tineri, am oferit avantaje de neegalat clienților noștri și le-am arătat calea către politici durabile de resurse umane.

În același timp, această reputație este cea care aduce un flux constant de studenți în fiecare an la biroul nostru pentru a lansa o carieră bogată și plină de satisfacții și pentru a primi tot sprijinul de care au nevoie pentru a câștiga experiența maritimă necesară și pentru a găsi o deschidere stabilă într-o companie de renume. Ne propunem să oferim cele mai bune oportunități de creștere viitorilor ofițeri care doresc să-și facă o carieră de succes în industria de transport maritim. Cadeții noștri știu că există o concurență din ce în ce mai mare pentru locurile disponibile pe mare și doar cel mai angajat candidat va face o carieră în această profesie. În cadrul programului său de cadeți, Stargate încadrează numai acei solicitanți care au cunoștințele și aptitudinile de a deveni ofițeri de primă clasă, dedicați misiunii lor și loiali obiectivelor companiei lor. Oferim cu mândrie candidați de un calibru superior care sunt pregătiți să se angajeze pe tot parcursul vieții pentru o carieră în domeniul navigației.

CCadeții sunt resursa noastră cea mai valoroasă. Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne îngrijim cadeții și să-i îndemnăm pe calea profesională corectă. Îi pregătim din momentul în care sunt incluși într-unul dintre directori și îi sfătuim pe parcursul primilor ani de navigație. Întrebați-i pe oricare dintre ofițerii noștri experimentați și vă vor spune că aparțin familiei Stargate, deoarece primim ofițeri în stadiul de început al carierei lor și îi ajutăm să devină profesioniști experimentați care, în cele din urmă, își pot servi angajatorul cu dăruire deplină și să inspire generațiile tinere de ofițeri. Suntem o familie unită și ne tratăm cadeții așa cum o familie i-ar îngriji pe cei mici. Ești pregătit pentru o carieră care oferă o oportunitate extrem de plină de satisfacții de a deveni un cetățean global?

Aplicații pentru cadeți

Dacă, în calitate de student sau absolvent al academiilor maritime din Constanța, doriți să vă înscrieți în Programul nostru Cadet, vă rugăm să aplicați direct la Departamentul nostru de Crewing la detaliile prezentate mai jos. Vă solicităm să completați formularul de cerere pentru cadet și să le trimiteți împreună cu o fotografie dimensiune pașaport și actele necesare. Trebuie să aveți calificările și certificatele academice necesare pentru a aplica la locurile specifice de cadet de ofițeri. Solicitanții cadeți trebuie să aibă o sănătate bună și să nu sufere de nicio afecțiune care le-ar putea pune în pericol viața, viața celorlalți aflați la bord sau echipamentul navei. Solicitanții sunt, de asemenea, sfătuiți să facă un examen medical și un test de vedere înainte de a aplica la noi pentru a determina dacă suferă de vreo afecțiune medicală prohibitivă. De asemenea, solicitanții nu trebuie să aibă niciun cazier de poliție pe numele lor.

Website Preloader