Website Preloader

Despre Noi

Stargate Crewing

Despre Noi

    Stargate Crewing este o agenție de crewing certificată ISO, conformă MLC, cu sediul în Constanța, România. Este un centru de prim rang pentru educația maritimă pe coasta Mării Negre. Oferim echipaj talentat și echipe de reparații pentru toate tipurile de nave maritime, atrăgând recruți dintre cei mai bine pregătiți navigatori și tehnicieni din domeniu.

Suntem un furnizor de forță de muncă în sectorul maritim din Europa de Est, recunoscut pentru rezultate excepționale cu clienți din întreaga lume. Punem accentul pe construirea de relații pe termen lung cu clienții nostri, cu succes în acest domeniu măsurat prin numărul de noi membrii talentați ai echipajului pe care îi putem adăuga în portofoliu pentru clienții noștri.

Stargate este responsabil pentru mii de angajări în fiecare an și, de la înființarea noastră în 2004, ne-am dezvoltat capacitatea de a adapta fiecare căutare la nevoile specifice ale clientului nostru. Ne mândrim cu rigurozitatea metodelor noastre de selectare a candidaților. Serviciile noastre de selecție și recrutare se bazează pe cele mai bune practici din industria de resurse umane, iar toți recruții noștri sunt verificați cu atenție înainte de a fi înscriși într-o călătorie, astfel încât clienții noștri să poată fi siguri că pe navelor lor lucrează cel mai bun candidat posibil.

Responsabilitatea noastră este să prezentăm cele mai bune talente disponibile din care clienții noștri să poată lua o decizie. O componentă critică a strategiei noastre de recrutare este capacitatea noastră de a atrage profesioniști de top, prezentând în mod atractiv provocările și oportunitățile postului și companiei.

Stargate îmbrățișează diversitatea și incluziunea și va rămâne pentru totdeauna dedicat unui mediu de lucru multicultural în industria maritimă.

Ne luăm angajamentul față de diverse echipaje, bazat pe merit și performanță, transformând astfel rolul capitalului uman în transport maritim.

Performanța și ideologia Stargate generează rezultate mai bune în afaceri. Suntem unici în ceea ce priveste abordarea noastră față personalul echipajului și continuăm să redefinim experiența de recrutare a navigatorilor prin utilizarea datelor de piață exacte, feedback-ul clienților, comunicare precisă și învățare continuă.

Ne străduim să fim un partener de recrutare inovator, de bază și de încredere, aducând plus valoare fiecărei misiuni prin eficiență și receptivitate.

Echipaj de croazieră

Odată cu creșterea interesului pentru călătoriile pe vasele de croazieră, identificăm necesitatea dezvoltării unui program amplu de recrutare pentru fiecare tip de vas de croazieră disponibil pe piață astăzi, ținând cont de standardele lor meticuloase de calitate și de cerințele operaționale. Clienții noștri au servicii de prestigiu și se așteaptă ca noii veniți să se potrivească cu standardele stricte ale companiei. Stargate Crewing oferă soluții complete de recrutare pentru liniile de croazieră, inclusiv toate categoriile de personal navigant, pe funcții de inginerie, întreținere, ospitalitate, menaj și bucătărie. Recrutarea este gestionată de un departament specializat cu experiență considerabilă în lucrul cu firme de top. Folosim aceleași standarde riguroase de calitate utilizate în recrutarea noastră maritimă pentru armatorii noștri.

De-a lungul anilor, ne-am construit o reputație solidă pentru recrutarea posturilor vacante pe care majoritatea celorlalte agenții de recrutare au reușit cu greu să le ocupe. Solicitanții sunt aleși cu atenție pentru a îndeplini criteriile companiei, așteptările sale profesionale și standardele acesteia. Recruții noștri sunt selectați pentru a oferi servicii de calitate excepțională, astfel încât să poată crea experiențe de călătorie memorabile turiștilor de la bord. Credem că serviciile și calitatea produselor pe care fiecare linie de croazieră le oferă clientului depinde în mare măsură de personalul său de la bord, de abilitățile profesionale și de conduita fiecărui membru. La fel ca și în cazul operațiunilor noastre de încadrare a echipajelor maritime, insistăm pe învățarea continuă și îmbunătățirea personală pentru a ne pregăti oamenii pentru provocările unei cariere în industria croazierelor.

Stargate Crewing este recunoscut pentru servicii excepționale și sprijin pentru sectorul croaziere boutique în ultimii 12 ani. Printre clienții noștri se numără Sea Cloud Cruises din Hamburg, Germania, un lider de piață în croaziere de lux din 1979. Suntem principala agenție de personal din Europa de Est pentru Sea Cloud Cruises și oferim suport complet de recrutare pentru nevoile de personal ale companiei din 2008. Sea Cloud este un brand de lux și oferă servicii de tip boutique unei clientele exclusive din Europa. Navele companiei au o evaluare de 5 stele și sunt recunoscute în mod regulat de Berlitz Cruise Guide și Condé Nast Traveler drept cele mai bune nave de lux boutique din lume.

Echipe de reparaţii

Stargate Crewing oferă soluții de recrutare personalizate pentru șantierele de reparații și conversie, șantierele de construcții noi și companiile de gestionare a navelor pentru aprovizionarea cu personal tehnic calificat și cu experiență, ingineri, meseriași, mecanici și echipaje de reparații. Avem pachete de recrutare pentru lucrări de reparații și conversie, misiuni de întreținere și instalare, proiecte de reamenajare și modernizare și proiecte de construcții noi pe termen lung la diferite șantiere din întreaga lume. Sudorii, tubulatorii, electricienii, sablatorii, mecanicii și vopsitorii noștri sunt angajați în diverse ateliere maritime din întreaga lume, în timp ce lucrătorii noștri temporari și ucenicii sunt angajați în diverse proiecte pe termen scurt și mediu.

Oamenii noștri sunt implicați în numeroase operațiuni de modernizare, reamenajare și instalare, ajutând armatorii să îndeplinească noile standarde de reglementare, emisii, siguranță și eficiență cerute de politicile și convențiile internaționale. În prezent, suntem angajați într-un proiect de modernizare și instalare de scrubere pe nave pentru compania de inginerie Temika din Grecia. Oamenii noștri sunt angajați de Temika pentru instalarea și modernizarea completă a scruberelor, precum și pentru personalul echipelor de tehnicieni specializați ce efectuează modernizarea și instalarea la bordul navei în marș, reducând astfel timpul de închiriere pentru armatori. Sprijinim Temika în atribuirea de ingineri de service calificați și instruiți pentru a efectua lucrări de modernizare.

Performanță

Înțelegem cât de importantă este calitatea politicilor noastre de recrutare în determinarea produsului final și, prin urmare, încurajăm oamenii care împărtășesc aceleași valori, dar și angajamentul față de satisfacția clienților. Toți solicitanții pentru posturile disponibile trec prin evaluări și interviuri bazate pe competențe. Aceasta este prima etapă a procesului de selecție. În funcție de post, candidații eligibili trec printr-un test de aptitudini și un interviu final înainte de selecție. Oamenii noștri sunt supuși unor exerciții periodice de evaluare a performanței și sunt sfătuiți cu privire la ce ar putea face pentru a-și menține nivelul de competență. Ne sprijinim personalul în inițiativele lor de auto-îmbunătățire și îi oferim în mod regulat cursuri și ateliere legate de calificare.

Echipe de tehnicieni specializați pe mentenanță la bordul navei în marș

Punem la dispiziție echipe de tehnicieni complet echipate, capabile să facă față oricărui tip de defecțiune pe navele aflate în marș. Echipele noastre de tehnicieni specializați pe mentenanța la bordul navei în marș efectuează lucrări de reparații, întreținere, instalare și reamenajare la bord, asigurând timp redus de staționare pentru nave. Echipa noastră tehnică ajută armatorii să minimizeze timpul de nefuncționare și să economisească costurile de întreținere. Personalul nostru de reparații este capabil să efectueze operațiuni complexe de întreținere și reparații la motoare, generatoare, cazane, pompe și sisteme hidraulice. Tehnicienii nostri sunt orientați spre misiune și au reputația de a finaliza munca în termenul limită. Tubulatorii și sudorii noștri dețin certificate de clasă, iar echipele noastre de reparații oferă calitate la prețuri foarte competitive.

Alege Românii

Navigatul pe mare continuă să fie o alegere populară de carieră în România, chiar și atunci când restul Europei continuă să observe o scădere a numărului de studenți în fiecare an succesiv la universitățile maritime. Navigatorii români provin dintr-o tradiție europeană îndelungată de disciplină academică riguroasă și pregătire tehnică solidă. Ei primesc cea mai bună educație din lume, datorită storiei lungi a navigației profesionale și a colegiilor de renume, cu personal didactic cu ani de experiență în spate și unele dintre cele mai sofisticate echipamente de predare și simulatoare de formare disponibile oriunde în lume.

Echipajele de ofițeri mecanici și ofițerii electrotehnici (ETO) din România și-au dobândit reputația de a fi unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu și merită fiecare dolar cheltuit pentru angajarea lor într-o flotă comercială. Sute de studenți străini vin în România în fiecare an pentru a obține o educație maritimă de calitate, întorcându-se acasă ca ofițeri maritimi, după ce și-au terminat studiile de patru ani în facultăți de punte sau de inginerie.

Există două caracteristici native prin care se remarcă în special navigatorii români: inteligența și abilitățile lor de a rezolva problemele. Anii de educație profesională și tehnică sub sistemul comunist de industrializare au înzestrat România cu un bazin imens de ingineri și muncitori industriali, inclusiv un segment considerabil de navigatori profesioniști și tehnicieni în construcții navale, apreciați în întreaga lume pentru cunoștințele și abilitățile lor tehnice.

Navigarea profesională în România a început probabil odată cu înființarea școlii de flotă în portul dunărean Galați în 1872, urmată la scurt timp de o Academie de ofițeri de marină în același oraș, în 1896. La începutul secolului al XX-lea, Școala Navală s-a mutat în orașul-port Constanța, iar astăzi se numără printre primele școli maritime din sud-estul Europei, Academia Navală Mircea cel Batran, care scoate în fiecare an universitar marinari și ofițeri maritimi atât în ​​departamentele de punte, cât și la motoare.
Educația maritimă din România este asigurată în mare măsură de cele două școli de profil de prim rang, adică. Academia Navala Mircea cel Batran (ANMB) si Universitatea Maritima Constanta (UMC). Ambele sunt instituții în mare parte finanțate de guvern. A apărut o a treia școală, în sectorul privat, care oferă cursuri de diplomă de scurtă durată în punte și navigație, și anume Colegiul Nautic. Colegiul Nautic se concentrează pe formarea profesională pentru cei care nu își permit să urmeze cursurile unei facultăti la zi, timp de 4 ani.

În domeniul ingineriei maritime, UMC oferă diplome de licență, masterat și doctorat în inginerie maritimă, navigație, studii electromecanice și electrotehnice, precum și economie maritimă. Mijlocul de predare este în limba engleza. Programele de navigație și transport maritim la UMC sunt conforme cu standardele europene de instruire, combinând un plan de invățământ aprobat și recunoscut de Ministerul Educației, Autoritatea Navală Română, precum și recomandări ale Organizației Maritime Internaționale și Agenției Europene pentru Siguranță Maritimă. Certificatele de competență ale României au recunoaștere internațională.

La nivelul navigatorilor muncitori, România se mândrește cu o instituție de pregătire înalt competentă și bine dotată cu personal. Este vorba despre Ceronav, Centrul Român de Pregătire Maritimă, înființat în 1976 și cea mai recunoscută agenție pentru formarea personalului maritim, fluvial și portuar. Centrul funcționează în patru sedii, trei în Constanța și al patrulea în Galați, și desfășoară cursuri de diplomă și certificate în șase discipline – navigație maritimă, navigație fluvială și pe apă interioară, inginerie maritimă, specializare tank-uri, pregătire de calificare și pregătire practică.

Ceronav găzduiește facilități de antrenament de ultimă generație, laboratoare și simulatoare, împreună cu infrastructură de antrenament de stingere a incendiilor, salvare și supraviețuire. Este o instituție certificată, de calitate, care oferă cele mai recente programe de formare în conformitate cu Convenția STCW și alte convenții internaționale.

Servicii Clienţi

Stargate Crewing își propune să fie lider în serviciile oferite clienților săi, cu un angajament superior și o experiență de serviciu pentru aceștia, menținând în același timp standarde riguroase, de calitate, în toate activitățile sale de afaceri și o consecvență în furnizarea acestora. Facem acest lucru concentrându-ne în primul rând pe înțelegerea relației de afaceri și ajutând clienții noștri să obțină tot ce este mai bun din bugetul lor de personal.

Cerinţe
Stargate investește timp și resurse considerabile în cunoașterea clienților noștri, construind relații personale care ne ajută să anticipăm cerințele acestora și să le oferim soluții care se potrivesc obiectivelor lor de afaceri. Ne adresăm cerințelor clienților noștri printr-o combinație de cunoștințe locale profunde și expertiză maritimă globală.

Angajament
Pentru toate părțile interesate, Stargate Crewing Stargate întruchipează o promisiune: vom depune toate eforturile pentru a îndeplini așteptările înalte ale clienților noștri. Fiecare implicare a clientului este văzută ca o oportunitate de a face mai bine decât ultima dată și ne asigurăm acest angajament, fără a compromite niciodată standardele noastre de furnizare a serviciilor și adăugând o notă personală tuturor relațiilor noastre. Colectăm în mod regulat feedback-ul clienților și integrăm răspunsuri inteligente pentru a crea soluții eficiente specifice clientului.

Comunicare
Comunicarea clară, deschisă, rapidă și frecventă este ceea ce oferă serviciile noastre pentru a ne sprijini clienții. În operațiunile de zi cu zi, aceasta înseamnă asigurarea unor linii scurte de comunicare, astfel încât clienții noștri să știe întotdeauna cu cine să vorbească și despre ce. Managerii noștri de recrutare și specialiștii în personal sunt ușor de contactat la orice oră din zi sau din noapte, iar asistența lor este disponibilă pentru toate activitățile legate de clienți.

Oameni
Angajamentul Stargate servește ambele parți– asigurăm un serviciu mai bun pentru clienți și o selecție de personal mai riguroasă, acordând o atenție deosebită aspirațiilor de carieră ale recruților noștri și asigurând creșterea și bunăstarea acestora pe tot parcursul ciclului de viață maritim. Asigurăm un personal mai bun prin formarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală, oferind în același timp mediul potrivit pentru echipajul nostru și echipajul potrivit pentru clienții noștri. Oamenii noștri sunt cele mai valoroase atuuri ale noastre.

24/7 Suport Clienţi

La Stargate Crewing, înțelegem valoarea rezolvării imediate a serviciului pentru clienți și oferim acest lucru non-stop tuturor clienților noștri. Avem cel mai scurt timp de reacție pe care l-ați văzut la orice solicitare a clientului. Personalul nostru din sediul din Constanța este format din profesioniști instruiți și cu experiență în gestionarea clienților, care preiau fiecare apel cu dedicație adecvată și sunt disponibili în mod constant prin telefon, e-mail, videoconferințe pentru a oferi asistență clienților non-stop.

Program de birou și disponibilitate la telefon
Pe lângă programul obișnuit de birou și sărbătorile legale, angajații Stargate sunt disponibili pentru urgențe legate de clienți 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Toate apelurile și solicitările clienților sunt menite să primească răspuns și să fie soluționate în termen de 24 ore, iar personalul de la birou va prioritiza în următoarea zi lucrătoare toate apelurile ratate dupa orele de program.

Personalul nostru de la birou este obișnuit să aibă un program de lucru diferit față de tradiționalul 8-16.00, deoarece înțelegem cât de important este să se lucreze in mod continuu într-o lume mereu conectată. Personalul nostru este calificat în limba engleză, iar unii angajați vorbesc fluent franceză, spaniolă, italiană etc.

Asistența pentru clienții Stargate este disponibilă în timpul programului normal de lucru în zilele lucrătoare, iar în weekend și în zilele de sărbători legale avem disponibil un număr minim de personal necesar pentru a putea face față situațiilor de urgență.

Timp de răspuns serviciu clienți
Trăim într-o lume a vitezei, în care informațiile se deplasează rapid de la un consumator la altul, iar acest lucru ne-a condiționat să ne așteptăm la rezultate imediate. Încercăm în mod constant să reducem timpul de livrare pentru serviciul clienți și să facem un obicei din a răspunde la e-mail-urile clienților în termen de maxim 24 ore de la primirea acestora. Considerăm că o comunicarea slabă sau inexistentă este mai deranjantă pentru clienți decât orice altceva, iar aceștia se așteaptă să revenim la ei cu un răspuns satisfăcător rapid de fiecare dată când fac o solicitare. La Stargate am stabilit o procedură standard pentru răspunsul clienților, monitorizăm și actualizam periodic aceste proceduri pentru a evolua odată cu vremurile.

Avantajul Stargate
Ne mândrim că punem întrebările potrivite și, punând întrebările potrivite, transmitem adesea increderea pe care majoritatea clienților noștri o caută într-o agenție de personal profesionist. Recrutorii noștri orientați către clienți sunt pregătiți și experimentați corespunzător pentru a înțelege ce soluții le sunt disponibile și competența de a potrivi soluțiile cu cerințele clienților. Cu toate acestea, fiecare solicitare a clientului este tratată ca o sarcină nouă și i se oferă un răspuns special adaptat în funcție de situație.

Recrutare Inteligentă

Finalizarea procesului de recrutare și îmbarcarea personalului navigant de calitate nu au fost niciodată mai esențiale pentru economia mondială de transport maritim. Concurența, incertitudinea economică, costurile mai mari și lipsa de ofițeri înseamnă că armatorii și managerii trebuie să recruteze oamenii potriviți pentru navele lor și să facă totul corect de fiecare dată. Deoarece o nouă recrutare implică costuri substanțiale, prezența mai mare a echipajului trebuie limitată prin strategii eficiente de selecție și recrutare.

Recrutarea inteligentă este o componentă importantă a soluțiilor noastre de personal pentru clienți. De fiecare dată când trebuie ocupată o nouă poziție la bord, există timp și costuri implicate care trebuie luate în considerare în ciclul operațional. O mare parte din costurile achiziționării de personal sunt legate de aprovizionarea cu echipaj, inclusiv taxele agenției de recrutare și costurile de călătorie și îmbarcare pentru noii recruți.

Folosind strategii inteligente de aprovizionare, Stargate Crewing nu numai că oferă recrutare mai rapidă dintr-un grup larg de candidați calificați, construiește relații mai puternice cu cei care caută locuri de muncă, activ și pasiv, dar oferă și operatorilor de nave de toate dimensiunile aceleași avantaje în recrutarea de personal navigant.

Gestionarea relațiilor cu candidații necesită timp și este important să te implici în mod semnificativ sau riști să-i pierzi în acest proces. Stabilirea unui proces de comunicare cu candidații facilitează angajarea candidaților și angajatorilor într-un mod constructiv. Această comunicare poate fi, de asemenea, un instrument puternic pentru a promova obiectivele de marcă ale unei operațiuni de management al navelor. La Stargate, punem accent considerabil pe gestionarea relațiilor cu candidații și a comunicării cu candidații pentru a dezvolta și susține relații pe termen lung.

Folosim o procedură de selecție inteligentă pentru a identifica candidatul potrivit pentru un loc de muncă, prin preselecția candidaților și solicitanților în funcție de un set de criterii și punând întrebări specifice. Cunoaștem nevoia de a reduce timpul de recrutare și de a restrânge rapid candidații cei mai promițători pentru fiecare deschidere.

Echipaj Loial

Loialitatea contribuie semnificativ la succesul operațiunilor de transport maritim. Când echipajul este mulțumit, își dă toată silința să ofere ceva mai mult pentru angajatori. Ei fac acest lucru în mai multe moduri – împărtășesc experiențe, ajută colegii de muncă, ridică moralul, economisesc resurse, sugerează îmbunătățiri, rezolvă conflicte și multe altele. Un astfel de comportament face operațiunile mult mai eficiente și reduce pierderile. În calitate de specialiști în resurse umane, ne facem timp să înțelegem de ce are nevoie echipajul dvs. și să le oferim acele lucruri.

Potrivire perfectă: Investim mai mult timp în procesul de recrutare și facem acest lucru pentru a găsi persoana potrivită pentru fiecare loc de muncă și pentru companie. Găsirea persoanei potrivite este foarte importantă în linia noastră de lucru. Dacă procesul de selecție este strâns, va exista o prezență mai mică în viitor. Menținerea angajaților ce sunt potriviți companiei necesită mai puțin efort. Facem acest lucru asigurându-ne că valorile solicitantului se potrivesc cu valorile organizației. Persoana potrivită va armoniza în mod natural cu ceilalți din echipa ta, completându-le abilitățile și integrându-se în cultura generală.

Există și alți indici importanți de asigurare a loialității companiei, iar Stargate Crewing a adoptat strategii de management al personalului care fac diferența nu numai pentru clienții lor, ci și pentru echipajul lor.

Leadership: Oferim o viziune, scopuri și obiective clare, astfel încât candidații noștri să înțeleagă rolurile și responsabilitățile pe care le au și să fie de acord să lucreze în cultura organizațională pentru a obține rezultate satisfăcătoare.

Implicare: Aici, la Stargate, avem o grijă deosebită să oferim echipajului nostru o experiență de familie, interacționând cu ei atât în timpul concediului de acasă, cât și păstrând contactul strâns cu membrii familiei acestora, pentru a ne asigura că înțeleg că bunăstarea lor este prioritatea noastră principală și noi ne angajăm să îi ajutăm dacă au nevoie, în orice moment.

Tratament corect și etic: Echipajul navei din zilele noastre înțelege mediul de lucru și protecția navigatorilor prevăzute de diferite reglementări și convenții maritime internaționale. Ne străduim să le oferim o voce și să abordăm preocupările lor profesionale, adoptând în același timp toleranță zero față de tratamentul inechitabil și discriminare.

Impartirea valorilor: Recrutăm echipaje ale căror valori se potrivesc cu cele ale companiei. Acest lucru facilitează ca oamenii să înțeleagă și să adopte setul de valori al angajatorilor lor fără prea multe dificultăți sau rezistență.

Pregătirea campionilor: Motivația noastră ca recrutori este de a oferi tuturor oportunitatea de a aduce o contribuție semnificativă organizației angajatoare și de a ne asigura că organizația, la rândul ei, recunoaște oamenii pentru contribuția pe care aceștia o fac.

În echipă: Încurajează sentimentul de apartenență la o echipă cu oportunități de creștere pe tot parcursul vieții și interacțiune socială între personal. Am investit în construirea de relații personale profunde cu echipajul nostru și cu familiile acestora, interacționând frecvent cu ei și devenind parte din viața lor de zi cu zi.

Împuternicirea oamenilor: Inspirăm loialitate oferindu-le ofițerilor și cadeților noștri un sentiment de libertate și control. La Stargate avem încredere în oamenii noștri și demonstrăm încredere în abilitățile lor și, la rândul nostru, le inspirăm încredere. Echipa noastră simte că este apreciată și respectată pentru contribuția pe care o oferă.

Acoperire 360 de grade

Stargate Crewing oferă o acoperire completă a echipajului la 360 de grade pentru toate tipurile de nave, atingând standarde de calitate mai ridicate cu fiecare an ce trece, prin măsuri stricte de control al calității și un management mai bun al relațiilor cu tot echipajul. Navigatorii noștri sunt ca o familie extinsă și avem grijă să construim legături strânse și puternice, bazate pe abordarea preocupărilor reciproce și a nevoilor de creștere. Nu e de mirare că avem unele dintre cele mai mari rate de reținere de pe piață și o rată de promovare foarte mare pentru ofițerii noștri. Pentru fiecare client, depunem efortul de a înțelege cerințele de personal și apoi adaptăm serviciile noastre pentru a satisface aceste nevoi.

Suntem cu un pas înainte față de ceea ce oferă alte agenții, concentrându-ne nu numai pe recrutare și reținere, ci și pe planificarea, implicarea și dezvoltarea carierei. Colectivul personalului nostru de birou are zeci de ani de experiență profesională în selecția echipajului, managementul resurselor umane, reglementările muncii maritime, instruire, salarizare și expertiză financiară și putem prelua orice dimensiune de flotă sub aripile noastre și putem crea soluții de personal adecvate pentru ei. Deoarece personalul este de o importanță deosebită pentru operațiunile zilnice ale clientului, Stargate oferă soluții ce ajută la reducerea cheltuielilor clientului în funcțiile de management al echipajului.

Baza de date cu personal: Avem o bază de date puternică de 20.000 de navigatori activi, dintre care majoritatea au sub 48 ani, și avem patru angajați cu normă întreagă în biroul nostru, implicați continuu în verificarea datelor și actualizarea bazei de date a echipajului. Având în vedere numărul de ore de muncă pe care le petrecem pentru întreținerea bazei de date și faptul că baza noastră de date este compilată după o preselectare atentă a candidaților, reducem costurile și timpul pentru fiecare candidat.

Selecția și recrutarea: Alegerea candidatului potrivit pentru un loc de muncă implică angajarea de resurse considerabile din partea agenției de crewing, inclusiv publicitate pentru locuri de muncă, selectarea candidaturilor, interviurile candidaților, selecția finală și informarea. Toți candidații sunt supuși unui proces strict de verificare și autentificare înainte de a fi trimiși la interviuri personale. Fiecare armator vine cu criterii tehnice, financiare și culturale separate pentru personalul nou și oferim soluții care se potrivesc cel mai bine cerințelor sale operaționale.

Briefing și debriefing: Informarea și dezbatarea adecvată pot fi esențiale pentru succesul performanței la locul de muncă a navigatorului și pentru dorința de a se întoarce la aceeași navă sau angajator după finalizarea unei călătorii. Informarea începe de îndată ce candidatul este selectat, și este posibil ca sesiunea de informare înainte de îmbarcare, să fie repetată în cazul în care clientul o solicită. Dezbaterea adecvată ajută la punerea în perspectivă a evenimentelor și experiențelor de la bord și pregătește un navigator să înțeleagă ce poate fi împărtășit cu oamenii de acasă. Informarea și dezbaterea primesc întotdeauna cea mai mare importanță la Stargate Crewing și adesea sunt conduse chiar de directorul nostru general sau de câțiva recrutori seniori.

Viză și aranjamente de călătorie: Stargate menține relații strânse cu personalul ambasadei din București, iar obținerea de vize în termen scurt este unul dintre numeroasele servicii legate de călătorie pe care le oferim navigatorilor noștri în mod regulat. De asemenea, oferim servicii de bilete de avion pentru destinații din întreaga lume prin intermediul agențiilor de turism partenere, care lucrează cu noi de la început. Serviciile de taxi de aeroport sunt, de asemenea, disponibile și în regim de urgență pentru echipajul ce zboară din România într-o călătorie sau revine la finalizarea contractului.

Relații cu echipajul: Am lucrat întotdeauna după deviza, echipajul nostru este familia noastră și îi tratăm pe fiecare dintre ei așa cum îi tratăm pe cei apropiați și dragi. Avem grijă de ei și le suntem alături în momente de nevoie. Atunci când un membru al echipajului se confruntă cu o criză personală, fie că este la bord în timpul unei călătorii sau acasă în timpul concediului la uscat, oferim tot sprijinul posibil pentru a ne asigura că rămâne liniștit și concentrat pentru misiunea viitoare.

Maparea competențelor: Stargate își menține propriile standarde de evaluare a personalului și a competențelor, independent de certificatele obligatorii pe care navigatorii trebuie să le obțină pentru abilitățile lor. Acest lucru se bazează pe feedback-ul angajatorului, evaluarea colegilor, rapoarte de performanță, reputație socială, scoruri de formare etc. Înregistrările noastre sunt frecvent trimise pentru a-i sfătui pe candidați despre modul prin care să-și îmbunătățească șansele de a-și consolida cariera. De asemenea, sfătuim clienții despre cum să evalueze și să fidelizeze candidații individuali.

Instruire: Stargate dispune de spațiu și facilități adecvate pentru conferințe și instruire în biroul său pentru a desfășura cursuri de până la 15 persoane simultan. Putem oferi acces la internet de mare viteză și legături video pentru desfășurarea de formare la distanță, de la sediul directorului sau din altă locație. Pentru sesiunile de instruire cu mai mult de 15 persoane simultan, amenajăm facilități de instruire disponibile în apropierea sediului nostru, precum și facilități de videoconferință prin satelit pentru instruire la distanță.

Cadeţi

Stargate Crewing derulează un program de plasare pentru cadeți foarte bine dezvoltat, care, de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi cea mai economică și plină de satisfacții profesionale soluție de recrutare pentru clienții noștri. Cadeții noștri sunt toți studenți de la cele două școli de pregătire maritimă de prim rang din România – Academia Navală Mircea cel Bătrân și Universitatea Maritimă Constanța – care scot în mod colectiv 1.800 absolvenți de marină, în fiecare an. Alegem fiecare candidat pentru postul de cadet după ce verificăm istoricul său educațional, activitățile extracurriculare, atitudinea, motivația și chiar istoricul rețelelor sociale. Fiecare candidat este preselectat printr-o procedură standard de verificare de către personalul biroului nostru înainte de a apărea la un interviu final de recrutare.

Investiția într-un cadet român este un angajament pe viață pentru comunitatea noastră de navigatori. Facem asta ca o investiție în viitorul tinerilor ofițeri care vor lucra într-o zi cu noi și vor deveni bunuri valoroase pentru orice armator. Din fericire, avem șansa să alegem din lotul fiecărei sesiuni academice datorită relațiilor noastre personale excelente cu academiile maritime. Putem plasa cadeți pe tot parcursul anului, deoarece sistemul de învățământ maritim românesc permite studenților să se înscrie la un program de cadeți și să navige înca din al doilea an al programului lor obișnuit de studii de patru ani. Mai mult, din moment ce mulți dintre cadeții noștri sunt candidații exemplari, aceștia reușesc să beneficieze de bursa ERASMUS de la Uniunea Europeană pentru plecarea la serviciu în străinătate.

Selecția cadeților trebuie să fie efectuată într-o manieră controlată și metodică, evaluând cu atenție candidații pentru meritele lor academice, atitudinea și nivelul de motivație și pregătirea pentru viața pe mare. Deoarece selecția rămâne o componentă cheie a asigurării calității cadeților aleși, procesul și criteriile implicate sunt de mare importanță. Aplicațiile sunt așteptate pe tot parcursul anului universitar, acestea sunt apoi revizuite periodic și verificate pentru autenticitatea informațiilor și a dosarului academic. Candidații preselectați sunt apoi invitați la interviuri preliminare, individuale, cu personalul nostru de echipaj. Cei care se califică urmează a fi examinați pe anumite criterii, cum ar fi activități extracurriculare, referințe bune de la profesori și grupuri de colegi, istoricul rețelelor sociale și reputația socială. În cele din urmă, fiecare candidat care se califică este intervievat de comisia de selecție și apoi aprobat pentru postul de cadet cu clienții noștri.

Înțelegem importanța formării ofițerilor exemplari, care sunt loiali companiei mamă, acolo unde își încep cariera de navigant și ne angajăm să recrutăm și să pregătim oameni cu performanțe înalte din fiecare an universitar și să le oferim o pregătire adecvată și oportunități de a își dezvolta cariera și de a deveni ofițeri de primă clasă. Portofoliul actual al companiei Stargate include peste 400 ofițeri ce au început ca și cadeți, lucrând pentru clienții noștri și au avansat rapid în ofițeri, cu o rată de promovare de 95% și o rată de reținere de 90%, un record foarte greu de atins în această industrie. Ne concentrăm pe dezvoltarea atitudinii, motivației și competențelor recruților noștri, având în vedere nevoile lor de formare și creștere profesională.

Despre Stargate Crewing

Peste 20 de ani
de experienţă în acest domeniu

N

Agentie de crewing certificată ISO și conformă cu MLC pentru recrutare profesionistă de echipaje maritime

N

Partener de recrutare de încredere

N

Furnizor principal de forță de muncă pentru sectorul maritim din Europa de Est.

Website Preloader