Website Preloader

Branding

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Branding

Navigatorii de astăzi sunt consumatori pasionați de informații și au sute de canale prin care primesc și transmit informații în fiecare zi.

În astfel de circumstanțe, navigatorii sunt foarte conștienți de ceea ce beneficiază lucrând pentru un anumit angajator și dacă un anumit angajator este cunoscut pentru crearea unei culturi a muncii care este favorabilă creșterii individuale și bunăstării angajaților. Ei folosesc frecvent forumuri online pentru a disemina feedback cu privire la experiențele lor de lucru pentru un angajator.

La Stargate, suntem conștienți de rolul pe care branding-ul angajatorului și marketingul de recrutare îl joacă în cursa pentru talentele de top. Credem că un branding adecvat va arata care armator sau care companie de management atrage cea mai mare parte din talentul navigant. Armatorii ar trebui să concureze acerb pentru cei mai buni oameni. Pe măsură ce volumul și ritmul de angajare cresc, cei mai buni oameni din fiecare rang și categorie de navă vor avea mai multe opțiuni, iar pentru angajatori ar fi greu să găsească modalități prin care să rețină talentul pe termen mediu sau lung.

Avem o reputație excelentă în alegerea celor mai bune talente de pe piața noastră și în furnizarea în mod regulat către clienții noștri a celei mai bune valori pentru masa lor salarială. La Stargate, creăm și implementăm strategii de succes de atragere a talentelor pentru clienți, astfel încât aceștia să poată îmbunătăți eficiența operațională atât pe mare, cât și pe țărm. De-a lungul anilor, am câștigat experiență prin furnizarea serviciilor noastre pentru clienți din diverse industrii în care am reușit să-i ajutăm să-și sporească eficiența recrutării și să le impactăm pozitiv rentabilitatea investiției, abordând cele mai frecvente și stringente întrebări când vine vorba de atragerea de talente și retenţie.

Știm că valoarea noastră provine din aprovizionarea cu talente greu de găsit și prin furnizarea de valoare adăugată critică candidaților și clienților noștri. Din partea noastră, aceasta implică construirea de parteneriate susținute realizate prin expertiză demonstrată, credibilitate și încredere atât cu clienții, cât și cu candidații. Decizia de a lucra pentru un anumit angajator și de a rămâne loial companiei este o decizie atât emoțională, cât și practică. Stargate se străduiește în mod constant să îmbunătățească reputația de brand a angajatorului prin înțelegerea aprofundată a culturii muncii și a politicilor companiei și transmiterea cu acuratețe a valorilor mărcii navigatorilor săi.

Operațiunea noastră de recrutare are o prezență foarte solidă online și pe diverse forumuri și platforme de social media unde navigatorii interacționează frecvent cu membrii comunității lor. Ne promovăm brandul de client în astfel de forumuri cu scopul de a transmite mesajul potrivit, în fața candidaților potriviți, la momentul potrivit și de a atrage candidați în direcția noastră. Prin recrutarea susținută, generăm interes pentru compania clientului și creăm un grup de candidați de valoare de fiecare dată când este disponibilă o nouă poziție.

 

Website Preloader