Website Preloader

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Echipaj

Aprovizionarea echipajelor a evoluat în ultimele două decenii, în paralel cu eliminarea barierelor comerciale internaționale, politicile economice și cu extinderea flotei comerciale globale.

Apariția companiilor maritime multinaționale gestionate profesional și tranzacționate public a dat startul unei curse globale pentru cei mai buni navigatori. Pentru agențiile de personal navigant, acest lucru a transformat natura și dinamica recrutării și a făcut-o mai proactivă ca niciodată. Recrutarea echipajului a trecut de la ocuparea posturilor vacante anunțate de clienți la alegerea candidaților potriviți dintr-un inventar de forță de muncă specializat, în continuă evoluție. Stargate Crewing a reușit să rămână cu tendințele în schimbare în transportul maritim, construind un grup de talente și asigurând un flux constant de potențiali candidați care se potrivesc cel mai bine nevoilor armatorului.

De-a lungul timpului, Stargate a construit o rețea de profesioniști, ținând cont de cerințele diverse ale echipajului partenerilor noștri și de nevoile în schimbare ale industriei maritime. Grupul nostru de echipaj este construit pe avantajele demografice ale populației maritime din România, care este atât tânără, cât și foarte bine pregătită. Acest lucru ne oferă un avantaj competitiv, spre deosebire de alte piețe de aprovizionare cu echipaj. În tot acest timp, am creeat o bază de date formidabilă de aproape 20.000 candidați care sunt pre-selecționați, evaluați și gata de angajare. Simultan, în cadrul pool-ului național, am desemnat grupuri mai mici de candidați de înaltă performanță, cu potențial ridicat, verificați pentru diferite companii sau tipuri de nave. Aceștia sunt specialiști, cu ani de navigație, persoane care pot deveni rapid un atu pentru orice flotă.

Transportul maritim susține comerțul global. Fără el, alimentele și produsele manufacturate nu ar fi accesibile; materiile prime nu ar ajunge pe liniile de asamblare. Potrivit unor estimări, flotele comerciale globale generează un venit anual din transportul de marfă de peste jumătate de trilion de dolari. Peste un milion de navigatori din toate naționalitățile lucrează pe nave de marfă care fac comerț internațional. Cu toate acestea, disponibilitatea forței de muncă pentru transport maritim – din ce în ce mai mult sub controlul mediului și schimbările tehnologice – nu este dincolo de imprevizibilitate. Puține flote comerciale internaționale știu cu siguranță care ar fi strategia lor de recrutare peste cinci ani de acum înainte. Partenerii Stargate nu trebuie să-și facă griji.

Serviciile noastre oferă flexibilitatea necesară pentru a face față schimbărilor economice și de reglementare care afectează transportul global. Grupul nostru de echipaj permite companiilor de transport maritim să navige în incertitudinea personalului flotei și să dezvolte angajații în zone care se aliniază nevoilor companiei. Colectarea personalului într-un eșantion este probabil cel mai eficient instrument pentru a putea face față lipsei de forță de muncă ce ar putea apărea în viitor. Este probabil cea mai mare garanție a noastră ca partener de afaceri de încredere pentru flotele comerciale globale.

 

Website Preloader