Website Preloader

Tradiţie

Talent

Valori

Calitate

Valori

Stargate Crewing implementează un cod de conduită fără compromisuri în afacerea sa. Angajamentul nostru față de integritatea personală și etica în afaceri depășește respectul nostru pentru lege; se aplică oricărui și tuturor aspectelor activității de afaceri, de la căutare, selecție, recrutare, briefing, până la reținerea personalului, inițiative de marketing și practici contabile.

Facem afaceri în mod onest, etic și legal în orice împrejurare. Vom face întotdeauna ceea ce trebuie și nu vom tolera niciodată comportamentul ilegal sau lipsit de etică din partea angajaților noștri, navigatorilor, candidaților și recruților noștri și nici nu vom permite ca interesele lor personale să intre în conflict cu interesele companiei, ale clienților noștri și ale afiliaților acestora.

Angajații noștri, navigatorii, candidații și recruții noștri trebuie să fie vigilenți împotriva implicării reputației companiei în activități fără scrupule și să se abțină de la promovarea intereselor lor personale în detrimentul companiei și al clienților săi. Orice recompensă financiară sau răsplată nelegitimă, precum și bartere (schimburi), vor fi considerate în conflict cu principiile Stargate și luate în seamă imediat.

Nicio persoană sau agenție nu va acorda sau lua mită, beneficii sau recompense financiare pentru a influența afacerile. Personalul Stargate va evita primirea cadourilor, gratuităților, bonusurile sau divertismentul excesiv pentru a nu influența afacerile.

Informațiile comerciale confidențiale și sensibile legate de persoane fizice, clienți, companii și nave vor fi tratate cu cea mai strictă confidențialitate și divulgate doar destinatarilor securizați sau autorizați pe baza necesității de a lua la cunostință respectivele informații.

Ne vom asuma pe deplin greșelile noastre și vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă apărută, în cel mai scurt timp posibil. Valorile noastre se bazează pe următorii piloni:

Încredere și credibilitate: Succesul nostru depinde de încrederea pe care o câștigăm de la angajații, clienții și oamenii noștri. Câștigăm credibilitate prin respectarea angajamentelor noastre, dând dovadă de integritate și atingerea obiectivelor de afaceri ale companiei printr-un comportament onorabil.

Comunicare deschisă, sinceră: Creștem strategic atunci când toată lumea își poate spune părerea, când angajații se simt confortabil să ridice probleme de etică incomode. Angajații sunt încurajați să abordeze astfel de probleme cu managerii lor, astfel încât problemele să poată fi rezolvate rapid, cu integritate și cu respectarea diligentă a legii în vigoare.

Integritate ierarhică: Managerii superiori sunt responsabili pentru demonstrarea integrității. Managerii nu ar trebui să considere preocupările legate de etica angajaților drept amenințări sau provocări la adresa autorității lor, ci să ia măsuri prompte pentru a aborda întrebările etice sau preocupările ridicate de angajați.

Respectarea strictă a regulilor: Angajamentul Stargate față de integritate începe cu respectarea totală a legilor, regulilor și reglementărilor în care facem afaceri. De asemenea, fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă pe deplin politicile companiei, regulile și reglementările care se aplică rolurilor noastre specifice.

Fără conflicte de interese: Nicio relație sau activitate nu trebuie să afecteze capacitatea noastră de a lua decizii obiective și corecte atunci când ne facem treaba. Trebuie să ne abținem să ne folosim de numele sau informațiile Stargate pentru câștig personal sau să profităm de circumstanțele care apar în îndeplinirea sarcinilor.

Respect pentru toată lumea: Încurajăm un spațiu de muncă în care toată lumea este tratată cu demnitate și respect. Stargate se angajează să creeze un astfel de loc de muncă deoarece scoate tot ce este mai bun în fiecare dintre noi. Orice hărțuire sau discriminare cu care se confruntă angajații sau navigatorii va fi raportată imediat conducerii.

 

Website Preloader