Website Preloader

Tradiţie

Talent

Valori

Calitate

Talent

În calitate de recrutori, suntem specializați în găsirea celor mai bune talente disponibile pentru un post vacant. De la gestionarea fluxului de posturi vacante până la alegerea celor mai potrivite persoane pentru post dintr-o mulțime de CV-uri pentru a stabili un interviu. Căutăm cu atenție pentru a descoperi profilul profesional al unui candidat, dar și pentru a evalua potrivirea acestuia cu potențialul angajator. În cele din urmă, la interviu, avem ocazia să decidem dacă ceea ce am aflat despre candidat ar trebui să ducă la o decizie de angajare.

CV-urile candidaților și interviurile de angajare sunt în mare măsură despre palmares profesional. Unde a lucrat candidatul? Ce abilități și ce experiențe au fost dobândite în decursul profesional? Chiar dacă astfel de informații pot fi importante pentru a găsi un candidat bun, acestea nu sunt singurele considerații în căutarea unui talent excepțional. Agențiile de gestionare a echipajului trebuie să caute în altă parte pentru a evalua modul în care experiențele și abilitățile de lucru vor duce către potențial în viitor. Care este potențialul candidatului, acel lucru de neprețuit pentru angajatorul său?

De obicei, scopul nostru este să recunoaștem talentul, să-l hrănim și să-l ajutăm să atingă potențialul maxim, atât profesional, cât și personal. Nu reușim întotdeauna să facem acest lucru, dar de cele mai multe ori ne surprindem descoperind oameni excepționali, ale căror fapte, în egală masură excepționale, la locul de muncă pot părea supraomenești în retrospectivă. Am fost norocoși să avem astfel de oameni din propriul nostru echipaj, iar unii dintre ei continuă să lucreze pentru clienții noștri. În acest sens, depindem de îndrumarea tinerilor ofițeri strălucitori cu ajutorul unui grup select de ofițeri veterani care și-au redus, în mod voluntar, timpul de navigație pentru a lucra cu noi și a pregăti următoarea generație de învingători.

Ofițerii excepționali sunt o resursă greu de obținut, iar companiile din întreaga lume se luptă pentru a-și recruta oameni remarcabili pentru flota lor, în efortul de a-și revitaliza forța de muncă. Nicăieri acest lucru nu reprezintă o provocare mai mare decât în ​​transportul maritim, deoarece transportul maritim este deja o forță de muncă mixtă, cu diferite niveluri de abilități și talente. Ce este mai important, diversitatea este în creștere, iar mixul de naționalități din lista echipajului pare să fie într-o stare perpetuă de rearanjare. În mod normal, acesta ar fi trebuit să fie un avantaj, deoarece echipele mixte, în medie, au tendința de a performa mai bine. Având în vedere condițiile de lucru mai puțin reconfortante pe nave, păstrarea talentului excepțional devine din ce în ce mai dificil. Un pachet salarial bun poate să nu fie suficient pentru a păstra cei mai buni oameni, dezvoltarea carierei și o cultură puternică a companiei sunt la fel de importante pentru noua generație de navigatori.

La Stargate, am încercat să rămânem la curent cu provocările managementului talentelor într-o scădere a transporturilor prin adoptarea unei strategii pe mai multe direcții cu ajutorul clienților noștri. Recrutarea este întotdeauna una dintre preocupările noastre principale, iar reînnoirea procesului de recrutare cu ajutorul noilor tehnologii și instrumentelor bazate pe web, am reușit să aducem eficiențe remarcabile. De asemenea, suntem primii care încurajează cât mai multe femei navigatori să se alăture echipei și bineînțeles îi încurajăm pe clienții noștri să recruteze femei ofițeri. Acest lucru aduce adesea beneficii și încurajează concurența sănătoasă într-o industrie dominată de bărbați.

Îmbunătățirea recompensării angajaților și a condițiilor de muncă rămâne prioritară pe lista noastră de preocupări. Armatorii și administratorii de nave pot obține dreptul la compensare, luând în considerare combinația potrivită de beneficii și recompense în strategia lor de compensare, sporind în același timp oportunități de creștere a carierei și asigurând condiții de muncă mai bune la bord. Toate acestea merg mână în mână cu îmbunătățirea imaginii companiei, iar noi, cei de la Stargate, suntem foarte activi în promovarea mărcii armatorului și a culturii companiei ca recompense intangibile ale unei cariere maritime. În cele din urmă, un angajat fericit face la fel de mult pentru a construi marca unei companii ca și orice alt factor.

 

Website Preloader