Website Preloader

Retenţie

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Retenţie

Stargate Crewing a asigurat în mod constant o rată de retenție ridicată pentru toți clienții săi.

Cifrele noastre de retenție sunt discutate intens în industrie. Majoritatea ofițerilor noștri de top au început ca și cadeți, sub supravegherea noastră, și au rămas loiali aceleiași companii cu care și-au început cariera de navigator. Nu are rost să menționăm că loialitatea se traduce în multiple avantaje pentru angajator, inclusiv profitabilitate mai mare, productivitate mai mare, costuri administrative mai mici, o echipă mai strânsă și o implicare mai bună a angajaților. Care este secretul? Pentru început, Stargate are grijă și tratează navigatorii săi ca pe o familie. Relațiile noastre se bazează pe valori comune și pe obiective de viață. Înțelegem ce ii ajută pe oamenii noștri să construiască cariere stabile și orientate spre creștere, oferindu-le în același timp sprijin social pentru a menține un sentiment de echilibru în viața lor.

Pentru a reuși reținerea, angajatorul trebuie să gândească din perspectiva echipajului. Fiecare navigator individual are aspirații și dorințe unice. Da, toți vor să fie plătiți cu salarii egale sau peste medie și să se bucure de avantaje. Își doresc, de asemenea, condiții bune de lucru și facilități la bord care să-i facă să se simtă bine în ceea ce privește munca lor. Vor să se simtă apreciați de angajator și tratați bine și vor să li se ofere oportunități prin care să își dovedească capacitățile. Politica de păstrare Stargate abordează aceste preocupări. Dezvoltarea personală și creșterea profesională sunt factori majori care asigură o mai bună reținere. Navigatorii nu caută doar mai mulți bani; deseori, aceștia optează pentru o reputație mai bună a angajatorului, condiții de muncă mai bune, facilități la bord mai bune, în defavoarea compensațiilor mai mari. Cu alte cuvinte, satisfacția în muncă este la fel de importantă ca și partea financiară.

În lumea de astăzi, când navigația pierde în fața locurilor de muncă de la sol nu numai în ceea ce privește salariile, ci și confortul, dezvoltarea personală și apropierea de prieteni și familie, păstrarea personalului navigant devine din ce în ce mai mult un factor critic în asigurarea eficienței la bord. Avem câteva politici legate și testate ce ne-au ajutat să ne menținem echipajul fericit și motivat în fața numeroaselor provocări profesionale și personale. Comunicarea deschisă și frecventă este esențială pentru păstrarea echipajului. Urmărim comunicări deschise și oneste și integrăm un sistem organic de feedback în politica noastră de reținere. Echipajul trebuie să simtă că are un cuvânt de spus în propriul Viitor.

O rată mai mare de retenție este posibilă atunci când echipajul simte o legătură emoțională cu compania, unde se simte apreciat și valorizat. Atunci când echipajul se identifică din toată inima cu valorile și cultura armatorului, rezultatul este loialitatea față de companie. Cu navigatori petrecând mai mult timp cu un singur angajator, reținerea începe în sfârșit să plătească bonusuri economice pe care toți proprietarii le asteaptă. Nu numai că randamentul investiției în formarea echipajului începe să dea roade, dar siguranța la bord se îmbunătățește semnificativ pe măsură ce membrii echipajului acumulează experiență pe aceeași navă. Aceste câștiguri ar trebui să fie protejate cât mai mult posibil, iar menținerea de sus în jos ar trebui să fie obiectivul tuturor flotelor ce se gândesc la viitor.

 

Website Preloader