Website Preloader

Mobilitate

Recrutare

Mobilitate

Retenţie

Echipaj

Branding

Instructaj

Mobilitate

Nimic nu testează mai bine eficiența și rezistența unei operațiuni diverse de formare a echipajului decât rotația și transferul neîntrerupt al echipajului.

mbarcarea și debarcarea eficientă a echipajului, împreună cu biletele, cazarea, vizele și alte aranjamente logistice, toate cuprind o rețea complexă de logistică esențială pentru toți armatorii, operatorii și managerii. O bună comunicare este importantă, dar mai importantă este capacitatea de a rămâne pregătiți pentru situații neprevăzute, situații de ultimă oră și planuri de rezervă. Sunt, toate acestea, părți ale lanțului logistic al echipajului pe aceeași lungime de undă pentru fiecare îmbarcare și debarcare?

Soluțiile de mobilitate Stargate oferă servicii de transfer de echipaj simplificate și eficiente pentru toți clienții săi, cu conectivitate îmbunătățită și reducerea costurilor. Cu ani de experiență în transferurile de echipaj în întreaga lume, putem livra în mod constant soluții logistice care funcționează perfect pe tot parcursul procesului de transfer al echipajului. Departamentul nostru intern de călătorie va găsi cel mai eficient și mai rentabil mod de călătorie pentru echipajul nostru rotativ. Avem relații pe termen lung cu agenții de turism, ambasade, hoteluri și operatori de transport local ce ne oferă eficiențe de neegalat în deplasarea echipajului.

În calitate de furnizori de echipaje pentru marile conglomerate maritime multinaționale, înțelegem importanța ajungerii la timp a navigatorilor în locații îndepărtate. Timpul este de o importanță capitală și nu ne putem permite, sub nici o formă, zboruri sau conexiuni de transfer pierdute. Avem o flotă mică de mașini disponibile 24 de ore din 24, ce asigură călătorii la aeroport non-stop, iar toate plecaările si sosirile echipajului sunt aranjate de divizia noastră de călătorii pe tot parcursul săptămânii, inclusiv în weekend. În orice moment, scopul nostru este să ne ajutăm clienții să obțină cea mai bună soluție raportată la bugetul pe care îl au alocat pentru călătorie, asigurându-ne că poate oferi echipajului cazare confortabilă și sigură, astfel încât navigatorii noștri să aibă o tranzitare revigorantă și pozitivă.

Cu peste 20 ani de experiență în gestionarea călătoriilor echipajului, suntem capabili să oferim servicii flexibile și personalizate de desfășurare a echipajului pentru întreaga companie, pe lângă aranjarea transferului pentru echipajul nostru. Indiferent de cerințele dvs., vă puteți baza pe noi pentru a vă ajuta cu orice detaliu din lanțul dvs. operațional. Cu o rețea extinsă de furnizori de servicii de încredere care lucrează cu noi și cunoștințele și experiența noastră în desfășurarea echipajului, putem asigura un transport confortabil, decent și eficient pentru echipaj, precum și cazare de urgență, dar și transport terestru în diferite porturi și locații din întreaga lume.

Cu experiența noastră vastă, putem oferi clienților soluții personalizate pentru nevoile lor de implementare a echipajului, la prețuri foarte competitive. De fapt, serviciile de mobilitate Stargate sunt menite să ajute clienții să păstreze controlul deplin asupra mișcării echipajului, în conformitate cu politicile și specificațiile companiei, la cel mai bun raport calitate-preț.

 

Website Preloader