Website Preloader

Tradiţie

Tradiţie

Talent

Valori

Calitate

Tradiţie

La Stargate Crewing, reprezentăm navigatorii români ca un grup distinct și talentat de profesioniști ce aduc o valoare excepțională oricărui armator prin munca și dăruirea lor. Acești navigatori sunt absolvenți ai unora dintre cele mai bune academii maritime din Europa, cu o moștenire care datează de la înființarea unei școli de flotă în 1872. Infrastructura educațională maritimă din România a asigurat cândva personal pentru marea flotă comercială a României până la căderea comunismului în 1989.

România rămâne una dintre cele mai importante piețe de aprovizionare cu echipaje din Europa de Est și va continua să mențină o poziție de lider în regiune, datorită faptului că navigația este în continuare considerată o opțiune de carieră atractivă pentru mulți tineri români. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care educația maritimă continuă să atragă un număr mare de tineri bărbați și femei care caută o educație profesională după terminarea școlii. Un salariu câștigat în dolari sau euro valorează mai mult decât unul câștigat în moneda locală din cauza cursului de schimb favorabil.

Românii sunt inteligenți, muncitori, dedicați și sunt colegi foarte buni pe mare. Au o abilitate naturală cu dispozitivele mecanice și electrice și au talent pentru a repara lucrurile atunci când nu funcționează corect un echipament de la bord. Ei acasă sunt mecanici, electricieni, instalatori și ingineri excelenți și au un fler natural de a înțelege cum funcționează dispozitivele mecanice și electrice (sau electronice).

În ceea ce privește costurile salariale, echipajul românesc oferă un avantaj distinct atunci când ia în considerare abilitățile și cunoștințele pe care le aduc navei. Fiecare ofițer se califică pentru o licență profesională după patru ani de educație formală și 12 luni de navigație ca și cadet. În afară de două școli maritime de renume care oferă diplome de licență și postuniversitare cu normă întreagă în educația maritimă, România are și un centru de calificare profesională bine dotat pentru navigatori, cu unele dintre cele mai sofisticate echipamente de formare din domeniul de astăzi.

De-a lungul anilor, Stargate Crewing a dezvoltat o rețea de recrutare de succes, exploatând această resursă și dezvoltând o relație semnificativă cu centrele de educație și formare maritime. Programul nostru de cadeți este un exemplu minunat al modului de dezvoltare a unui grup mare de navigatori talentați și calificați, care devin calități de neprețuit pentru orice flotă comercială.

Stargate poate plasa cadeți pe tot parcursul anului, deoarece sistemul de învățământ românesc permite candidaților să se înscrie pentru postul de cadet și să navige încă de la începutul educației lor. Am reușit să selectăm cei mai buni candidați din fiecare lot de absolvenți maritimi datorită relațiilor noastre personale excelente cu școlile. Vom continua să ne încurajăm clienții să introducă pe navele lor cadeți, deoarece considerăm că aceasta este cea mai bună investiție posibilă în construirea unui eșantion mare de talente excepționale.

 

Website Preloader